Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik. Výborné jídlo pro chalupáře a chataře, které vás opravdu zasytí.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Kvalitní kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a česnekem. Připraveno podle zásad SCD. Složení: zelené fazolky 65%, hovězí maso plec 25%, cibule, česnek, sůl.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Dušená rýže se směsí zeleniny. Vhodná jako teplá příloha, ale také pro rychlou přípravu rizota nebo zeleninového salátu.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Vepřová kýta s okurkami, kápií, feferonkami a cibulí. Náš „kaťák“ je určen pro otrlejší osoby s železným jazykem.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a majoránkou.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Vychutnejte si oblíbené mexické chutě se šťavnatým kuřecím masem. Směs masa s rajčaty, fazolemi, kukuřicí a chilli si dobyde místo i na vašem stole. Pozor, pálivé.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou. Vychutnejte si ji trochu netradičně s delikátními bramborovými knedlíčky.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Kousky krůtího stehenního masa dušené doměkka s osmaženou slaninou v omáčce na cibulovém základu.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Šťavnaté kousky kuřecího masa dušené na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zjemněná smetanou. K tomuto jídlu se hodí prakticky jakákoliv příloha.
můžete mít 10.6. - 12.6.
Křehké nudličky hovězího masa s okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Šťavnaté masové koule v oblíbené rajské omáčce z vývaru, kořenové zeleniny, rajčat a voňavého koření. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Kousky dušeného jeleního masa na cibulovém základu, dochuceného rajčatovým protlakem a jalovcem.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Kousky krůtího masa dušené do měkka s baby karotkou. Dochuceno kari.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny. Lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Na másle restované čerstvé žampiony s krémovou smetanovou omáčkou. Vhodné pro vegetariány. Ideální s celozrnnou rýží nebo těstovinami.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránko. Výraznou chuť dodávají lesní houby. K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany.
můžete mít 5.6. - 6.6.